MATIFOKUS & EDSBACKA BISTRO matifokus kock som driver krog @edsbackabistrostrangnas @maten_i_sormland matifokus.se 👇 Vildand 💚 Gravad och lättrökt vildandsbröst Grillad högrev med bondböna, höstärt, purjolö Vildand i två serveringar. Äppelrimmat andlår Höstens smak och färg! Kryddstekt dovhjortsinnan Sommarsäsongen 2022 är över. Nu ser jag fram em Väldigt roligt uppdrag att vara med att skapa Sö Nästa vecka går vi in i sommarsäsong och med de Sista lördagen på ledigheten spenderades på @re Ett besök hos @petrirestaurant igår! 🍽👌 . Otraditionell tapas och cocktails @mini_bar_joseav Smakprov från stora menyn "Origens" på @curalisb Vintermenyn 2021. 6-rätter med smak av Sörmland Smörpocherad hummer med tomatcarpaccio av bifftom Sommarens råbiff av svensk vattenbuffel @ojagard Ingen säsong för färska hallon nu men under sen Söndagsmiddagen fick avnjutas hos @restaurang_mul Workshop med landsodlad fisk med aquaponisk odling En middag på @nischrestaurant. 🍽🥂 . . . #n Kärt återbesök hos @krakaskrog och Gotland. Vä Midsommar på @hotellborgholm 🇸🇪 Klassisk mi Ladda mer… Följ på Instagram edsbackabistrostrangnas Kvarterskrog i Strängnäs som drivs av @matifokus Ärlig mat med Sörmland som huvudroll. Sista måltiden serveras 30 juni, passa på! Boka bord 👇 Förra torsdagen var det Kristi himmelsfärdsdag o Vilken kväll vi hade tillsammans med @blommorbrie Glass & rabarber! 💚 Gräddglass smaksatt med my Äntligen sparris på menyn! 🌞 Vit sparris frå Gösveckor på bistron! Eftersom nästa vecka har Tunt skivat nötkött, även kallad carpaccio. Så Bra smakkompisar med rabarber är granskott, getmj Nu är dovhjort på menyn igen. Dovhjortsrostbiff Gurka! Svenskens favoritgrönsak? Sotad och vit so Än har vi inte fått tag i färska rabarber så v Mälargös med persiljerot, hummersås, smörkokt Välkomna! 🌞 Ni vet väl att vi har öppet som Kryddsotad och tunt skivad oxfilé från @osvreta. Kryddsotad oxfilé från @osvreta. Kommer finnas s Påsken är över på bistron. Nu har även vi tag Ett stycke fläskkarré till påskmenyn från @ons Gulbeta, dillpesto & getost! 💚 Bakad gulbeta, s Getmjölkssorbet smaksatt med myskmadra. Serveras Klart vi måste servera Skreitorsk innan säsongen Passa på! Inte ofta vi har choklad som dessert. M Ladda mer… Följ på Instagram