Fullfart i restaurangen!

Det har varit väldigt bra beläggning senaste tiden vilket är otroligt roligt och hoppas det fortsätter så.

Variation på hallon och lakrits med rostad choklad och atsinakrasse.
Variation på hallon och lakrits med rostad choklad och atsinakrasse.

Senaste dagarna har varit hektiska men roliga. I söndags var det Alla hjärtans dag och då öppnade vi upp extra den dagen och bjöd på en tre rätters meny med lite gott kaffegodis som avslut. Desserten är bilden till vänster.

Måndag och tisdag kväll hade jag aktivmatlagning med två olika grupper på Ulvhälls herrgård.
Väldigt roligt och kaotiskt (på ett bra sätt) på samma gång, men allt blev jättebra och smakade toppen. Deltagarna var uppdelade i fyra stycken lag och fick göra en sex rätters meny plus bröd och smör som de även fick göra själva. Det är intressant att se hur samma meny, råvaror och recept kan skiljas åt när olika grupper/personer ska göra samma sak. Resultatet kan skilja mer än man tror. Det är roligt och göra några såna här event ibland så man får ett avbrott i den vanliga ”service vardagen” och får en helt annan kontakt med deltagarna/gästerna. Klicka på länken för att se menyn deltagarna tillagade och avnjöt, Menyblad.

IMG_3120IMG_3129IMG_3128Nu i idag så är det faktiskt en lugnt torsdag kväll på bistron så jag har bland annat provbakat korvbröd till korv & bröd festivalen. Skönt och hinna med lite annat ikväll så man är i fas till helgen med allt. Ska snart börja spåna på nya menyn för mars och några catering menyer. Letar även nya lokala producenter som skulle kunna vara intresserade att samarbeta och sälja till oss. Faktiskt svårare än man tror och hitta dessa.
Storsäljaren på nuvarande meny är hittills Veckans fisk, som har blivit en hit. Just nu serverar vi ångad Skrei torsk med helstekt blomkål, blomkålskräm, torkad blomkål, blåmusslor, regnbågsrom och en sås på havskräfta. Enkla och goda smaker som alla förstår.

20160213_174224000_iOS
Skrei torsk

Vi söker fortfarande en kock för heltidstjänst så om ni känner någon så tipsa gärna oss eller den personen att kontakta oss omgående. För mer info, läs annonsen här!

 

Vi ses!

 

 

Mat_loga_2_liten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.