Edsbacka bistro Strängnäs

M a t i F o k u s . s e

Kockens vardag

Följ med min vardag som kock, köks chef och krögare. Låt dig inspireras av mat och dryck och häng med bakom kulisserna och mitt intresse för mat. Läs MatiFokus-bloggen eller inspireras av mina recept. Jag har länge intresserat mig utav sociala medier, foton och mat så den kombinationen skapade Matifokus. Med allt det här hoppas jag kunna sprida matglädje, förståelse och inspiration utanför branschen med fokus på mat. 

Ni som läser MatiFokus får en inblick i vardagen bakom kulisserna och i vår verksamhet och branschen, livet som krögare, kock och vad jag gör mer än bara vispar i kastruller. Oavsett ändamål är ni varmt välkomna.

Om ni är ordpolis borde ni blunda eller stänga ner webbplatsen. Jag är kock och ingen svenskalärare, journalist eller har någon som granskar mina texter. Skriver i vardagligt språk, lite som jag själv vill men mitt budskap når nog ut i alla fall.

Mer om mig finns att läsa under Vem är jag och Första bilgan.

Ni vet väl att MatiFokus även finns på sociala medier som Instagram, Linkedin, Facebook och Twitter. Dela gärna sidan och inlägg!

M