Strängnäs pop up dinner club

STRÄNGNÄS POP UP DINNER CLUB

ETT KÖK, ETT BORD, EN KOCK & 11 SERVERINGAR

Vi har under en längre tid känt att Strängnäs behöver en egen dinner club och diskuterat hur vi ska skapa vår egen pop up restaurang. Så i ett samarbete mellan Tobias Andersson från Edsbacka Bistro Strängnäs och Björn Eriksson från Den Lokala Maten ska vi nu prova på att skapa en pop up restaurang här i Strängnäs. Olika platser, teman och menyer.
En exklusiv men avslappnad middag utlovas med olika teman och inspirationer vid varje pop up. Vi står för maten, ca 11 st serveringar per tillfälle, gästen står för drycken. Vi ger rekommendationer i förväg.

strängnäs pop up dinner club

Det behövs en inbjudan för att kunna anmäla sig till varje tillfälle och varje gång är unik. Strängnäs Pop Up Dinner Club är inte ett offentligt arrangemang och er inbjudan är personligen till er. Ni kan få inbjudan genom att anmäla er till nyhetsbrevet. Ni kommer inte att hitta dessa event och middagar offentligt utan behöver alltid en inbjudan via mail till varje pop up för att få reda på plats, tid och datum. Alla platser är ”chefs table” och ni kan följa varje steg i köket. Det råder även mobilförbud vid bordet och vi uppmanar istället till att umgås och träffa nya och intressanta människor som alla sitter vid samma bord. Just därför spelar det ingen roll om du kommer själv eller har med dig sällskap, vid vår dinner club finns alltid bara ETT sällskap. Kolla klippet från första pop up middagen som ägde rum 29/10 2017.