Strängnäs pop up dinner club

STRÄNGNÄS POP UP DINNER CLUB

Som ett sidoprojekt till Edsbacka Bistro har jag en pop up ”krog” tillsammans med Björn Eriksson på Den Lokala Maten i Strängnäs. Vi kände att Strängnäs behövde en egen dinner club och diskuterade hur vi skulle skapa vår egen pop up restaurang. Så i ett samarbete mellan Tobias Andersson från Edsbacka Bistro Strängnäs och Björn Eriksson från Den Lokala Maten har vi skapat en pop up restaurang här i Strängnäs. Olika platser, teman och menyer där varje tillfälle är unikt.

Strängnäs pop up dinner club

Vi står för maten, ca 11 st serveringar per tillfälle, gästen står för drycken. Vi ger rekommendationer i förväg. Det behövs en inbjudan via mejl för att kunna anmäla sig. Man vet aldrig när vi planerar att anordna nästa pop up så var redo när nya mejlet trillar in i inkorgen.

strängnäs pop up dinner club

Strängnäs Pop Up Dinner Club är inte ett offentligt arrangemang och er inbjudan är därför personligen till er. Ni kan få inbjudan genom att anmäla er till nyhetsbrevet. Ni kommer inte att hitta dessa event och middagar offentligt utan behöver alltid en inbjudan via mejl till varje pop up för att få reda på plats, tid och datum.

Alla platser är ”chefs table” och ni kan följa varje steg i köket. Det råder även mobilförbud vid bordet och vi uppmanar istället till att umgås och träffa nya och intressanta människor som alla sitter vid samma bord.

Just därför spelar det ingen roll om du kommer själv eller har med dig sällskap, vid vår dinner club finns alltid bara ETT sällskap. Klippet nedan från allra första pop up som ägde rum 29/10 2017 med temat ’Lokalt’.