webbeställning

NYHET! Webbeställning & betalningar via hemsidan.

På måndag, i samband med nästa veckas menysläpp för middagskassar så kommer det att gå att använda de nya funktionerna.

Från och med måndag kan ni beställa samt betala via hemsidan. Hämta sedan smidigt ut er kasse hos oss på Edsbacka. Det som blir extra kul är att det kommer gå att göra tillägg, bland annat ostron, Skagen och dryck. Vi kommer testa detta och se hur det fungerar och målet är att alla beställningar ska ge genom webben. Det kommer bli enklare både för kunden och för oss.

Vi börjar med ett begränsat antal ostron och dryck under den första veckorna för att prova på och om allt rullar på och så utökar vi där efter. Det kommer inte gå att komma åt webbeställningen när beställningstiden är ute, dvs kl 11.00 varje torsdag. Då kommer beställningssidan att stängas automatiskt. All information som behövs att veta om middagskassen och hur man beställer finns samlat på den nya sidan.

Webbeställningen kommer alltså fungera mellan måndag 09.00 – torsdag kl 11.00 för att sedan gå offline och kommer inte kunna besökas. Klicka här för att se hur det kommer se ut. Meny för nästa vecka är redan publicerad där, men inget går att beställa än.

Vi försöker anpassa och utveckla oss efter omständigheterna och tacksam för den efterfrågan det har varit hittills på våra middagskassar!


matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.