edsbacka bistro

Midsommarveckan och ledighet

Fullfart framåt!

Sommaren har anlänt och vi har öppnat innergården tidigare än planerat. Nästa vecka håller bistron stängt och vi vilar upp oss inför sommarsäsongen. V.26 har vi sagt hej då till den svenska sparrisen och vi öppnar med sommarmeny, utökade öppettider, Robin & Jocke och strålande sol.

Sommarmenyn finns redan nu att spana in på bistrons hemsida, mindre ändringar kommer ske under sommaren men menyn kommer se ungefär likadan ut.

Innergården är sig lik även i sommar. Vi har plats för 32 st matgäster och sedan ca 15 personer i loungen. Som tidigare tar vi inga bordsbokningar utomhus eftersom det svenska vädret har en förmåga att överraska och vi kan inte väderskydda innergården. Bokar man bord har man en garanterad plats inomhus och utomhus är det först till kvarn som gäller, men vi försöker ta hänsyn till att bokningar ska kunna sitta ute om det önskas och om vädret känns stabilt. Ser fram emot ännu en sommar på bistron!

edsbacka bistro

Köksträdgården växer fram sakta men säkert, hoppas på en broccoli skörd snart! Första skörden av grönkål gjorde vi i igår och den serveras på den vegetariska rätten under helgen. Utöver det har vi olika kryddväxter som mexikansk dragon, salvia, oregano, röd oxalis, thaibasilika och ananassalvia med mera. Flertal tomater, 4 olika sorter. Och lite smått och gott! 🙂

köksträdgård
Under ledigheten bär det av till Island, ska bli riktigt spännande och kul. Har bokat in restaurang Dill sista kvällen men hoppas på fler roliga äta-ute-upplevelser.

Ni har väl inte missat vårens projekt Vi Runt Hamnen med eventet Kvitter i Parken 2019? Vi Runt Hamnen
En nystartad ideell förening där bland annat jag är ansvarig och några andra skickliga företagare runt hamnen. Vårt första event heter Kvitter i Parken 2019 och är ett gratis familjeevenemang i Ugglans Park med olika uppträdanden. Läs mer på hemsidan! 
Följs oss på Instagram och Facebook.

Vi ses v.26
Utvilade och taggade för sommaren!

matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.