2018, året då allt krånglar!

Under uppstarten av 2018 har många saker som ”bara” ska fungera krånglat och gett oss huvudvärk.

Ugnens rengörings program har krånglat och ger felmeddelande efter felmeddelande trots oändliga kontroller, utbytta delar med mera och ändå fungerar det inte. En sensor till fläkten som är vid kylaggregatet till stora frysen har även den har haft sina bästa dagar och går nu på övertid, den är tillsvidare ”hackad” och fungerar tills nya delarna kommer på plats. Rökpistolen har plötsligt slutat fungera, trots nyputsad och nya batterier vägrar den fungera. Rökskåpet som har varit en god trotjänare de senaste åren har även det börjat göra som den vill och har svårt att bränna ”rökpuckarna”, kanske dags för nya reservdelar IGEN. Motorn eller reglaget till värmen fick tuppjuck och överhettade värmeslingan till vårat kära torkskåp där vi bland annat torkar allt från örter, frukt, maräng och vaniljstänger. Nya reservdelar från Tjeckien beställt, hoppas på att jag får ihop det sen. Torkskåpet används flitigt då vi endast har en ugn som kan användas för såna här saker, och den är i princip alltid upptagen. Alltid kul när det flyter på efter semester, återhämtning och öppning. Men efter detta får vi hoppas att det vänder och att 2018 visar sin bästa sida! 🙂

Snart dags för vår första Skaldjursonsdag där vi dukar upp en skaldjursbuffé med diverse godsaker. En onsdag i månaden hela våren kommer vi köra skaldjursbuffé med start den 7:e mars.
Innehållet kommer att variera efter tillgång och priser men något som alltid kommer finnas med är till exempel rökta räkor, kokta räkor, pajer, Skagen, ostar och dessert med mera. Garanterat en prisvärd buffé så kom till bistron och liva upp vardagen med en trevlig buffé med tema skaldjur.

Har ni sett att vi har öppet för påsklunch i år?! Vi kommer servera en fast trerättersmeny under lunchen på långfredagen och påskafton. Vi kommer endast ta emot bokningar så boka er plats redan nu! Kolla på bistrons hemsida för mer information.
Sommaren håller också på att planeras och än så länge är det två trubadurspelningar på innergården inbokade i sommar. Ett gästspel är planerat den 1 september, mer om det kommer senare men jag lovar att det blir grymt! (som vanligt) Om ni känner någon eller om du själv vill jobba extra hos oss i sommar så vet ni att det bara är att höra av er via mail eller telefon. Vi kommer behöva förstärkning under juli, augusti och vid vissa event så tveka inte om ni känner er intresserade eller vet någon som är.

Strängnäs Pop Up Dinner Club hade sin andra middag för ett tag sedan och det blev väldigt lyckat. Jag tror alla våra kära gäster håller med 🙂 Vill ni också få en inbjudan? Enda sättet är att skriva upp er på vår mail-lista. Finns i spalten till höger eller längst ner på sidan vid mobila enheter. Några matfoton från Pop Up nummer 2.


pop up dinner clubSnabb uppdatering, annars är allt som vanligt.
Vi ses!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.