Strängnäs pop up dinner club

Intensiv start på nya året!

Det blev en intensiv start på nya året men nu har jag kommit i fas.

Långa dagar och nya områden att ta tag i har resulterat i intensiva pass nu under uppstarten av bistron. Dock och tråkigt nog har det varit lugnt på gästantalet nu i början av februari, men som jag förstått är det inte bara hos oss i stan. Låter sjukt men när melodifestivalen äger rum ekar det tomt på stan och i kombination med vinter OS har det satt sina spår. Det märkts snabbt i småstäder när det är något utöver det vanliga och folk stannar då gärna hemma. Aktuella menyer och kommande event hittar ni som vanligt på edsbackabistro.se

kammusslaMen i onsdags var det full fart igen med Alla hjärtans dag då vi hade extra öppet. Vi serverade en fast 3 rätters meny och hade fullsatt. Nya personalen i matsalen fick sig en rejäl omgång. Bara kämpa och ta lärdom. Vi hade det rätt svettigt i köket också faktiskt. Nu laddar vi inför lördagsservice, kom ut från era bon och smaka nya rätterna, drick gott och umgås!

Nästa vecka kör vi andra upplagan av Moules night med Mälardalens brewing då det lagas blåmusslor och pommes och en hel del öl i omlopp. Även årets första Champagnemingel med BonneBox – Champagne Mathelin och Maria Printz från Printz Bageri som föreläsare. Det ser vi fram emot!

Strängnäs Pop Up Dinner Club hade även sin andra upplaga den 4 februari med temat ”Lyx”. Väldigt nöjd med hela upplägget och middagen. Denna gång var vi lite mer varma i kläderna och visste i alla fall på ett ungefär vad som väntade oss och hur kvällens upplägg skulle bli. Vi är två personer som lagar mat och serverar max 14 personer ca 11 serveringar under ca 4 1/2 timme. Middagen äger rum i köket så alla platser är ”Chefs table”, man kan inte komma närmre köket och pulsen. Konceptet bjuder in till mingel och diskussioner med bordsgrannarna då det råder mobilförbjud vid bordet. Kul var det och nu ska det spånas på nästa omgång!

Strängnäs pop up dinner club Strängnäs pop up dinner club Strängnäs pop up dinner club

 

 

 

 

 

Mer uppdateringar sker på Instagram och Facebook, håll även koll där!

Vi ses!MatiFokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.