Volt

Njuter av ledigheten

Men semestern tog uppehåll.

Nu har man fått njuta av ledigheten en stund men blev avbruten under nyårshelgen då vi hade abonnerat för nyårsmiddag och fest. Men det var det absolut sista vi hade och nu väntar helt ledigt fram till slutet av januari.
I onsdags var jag på restaurang Volt som har 1 stjärna i guide Michelin och är KRAV-märkta med 50% av deras livsmedel. Grymma vinkombinationer till maten som mestadels (alla?) var naturviner, maten i sig var bra men inte wow-känsla. I helhet bra men mer tryck i maten hade dock jag önskat. Känner att jag gärna återvänder dit igen under en annan säsong för att se skillnaden mellan råvarorna och smakerna. Nu på lördag blir det flyget till Thailand och norra delen där en mer äventyrlig semester väntar, den avslutas på hög nivå hos restaurang Gaggan som har två stjärnor i guide Michelin. Några rätter från restaurang Volt nedan.

Volt Volt

 

 

 

 

 

 

 

 

MatiFokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.