säsongs städa

Semester

Dagen man har längtat efter den senaste tiden har kommit!

Dags för välförtjänt semester, fylla på med energi och inspiration. Vi hade bra beläggning de två sista veckorna med julbord vilket var jätte roligt. Helt klart nöjd med årets julbord och allas insatser hos personalen. Varje år efter sista julbordet är avklarat kör vi säsongsstädning på bistron. Vilket betyder att vi vänder upp och ner på stället för en dag och finkammar varenda yta och städar bland annat sånt som är svårt när en restaurang är igång. De sista krafterna och kalorierna som finns kvar efter julbordshetsen gör man av med under denna dag. Att börja 2018 med ett extremt rent kök och matsal, ny kvällsmeny, nya cocktails och nya krafter gör det extra roligt att dra igång igen. Vi kommer dock att anordna en nyårs fest på bistron för ett slutet sällskap innan sista maten gått ut från köket helt och hållet detta år.

Nu ska det spånas på bland annat nya rätter, cocktails och kommande event för 2018 men ska även njuta av semester och ta det lungt. Några restaurang besök är inplanerade på bland annat Volt i Stockholm och Gaggan i Bangkok. Väl nere i Thailand blir det även en djungel vandring på ett par dagar, några dagar i Bangkok och en snabbvisit på Koh Chang. En varierande resa med många olika upplevelser.

När vi drar igång igen i slutet av januari så är det inte långt till nästa Pop Up Dinner Club som äger rum den 4/2. Fullbokat på en dag denna gång, otroligt kul med sådan respons. Man blir taggad av bara tanken! Nedan har jag samlat ihop mat året 2017 från Instagram, smakprov på vad en del av året bjöd på!

MatiFokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.