kallskuret julbord

Halvvägs genom julbordet..

Nu har vi kommit halvvägs genom julbordet!

Halva tiden har gått och enformigheten av julbordsservice börjar kännas av. Hittills bara positiva kommentarer om julbordet och jag anser själv att den håller en bra nivå, vi står för ett riktigt hantverks julbord och traditions enligt med nya influenser men ändå klassiskt.

dessertbord

Har fått sagt av några gäster att det är värt att lägga de extra hundralapparna på vårat julbord när det är ordentligt gjort och genomtänkt än att snåla på de billigare julborden. Jag kan inte annat än hålla med, man får faktiskt vad man betalar för. Ett riktigt julbord är svårt att pressa ner priset under en viss nivå om det ska finnas kvalité och omsorg. Det glädjer mig att gäster faktiskt uppmärksammar skillnaden på råvara och råvara, kanske låter som en självklarhet men så är inte fallet. Det ger en mer energi att lägga de där dussintals extra timmarna som det krävs med förberedelser innan och under julbordstider. Med semester i sikte kör vi all in fram tills den 17:e december då vi dukar upp buffén för sista gången i år. Nästa vecka är helt fullbokat, ni som vill komma och inte bokat än så finns chansen nu på söndag annars är det helt proppat.

In i julbordsdimman, vi ses!

MatiFokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.