CHEFS dinner 2.0

CHEFS dinner 2.0 äntligen är det dags!

Nu på lördag är årets brakmiddag här!

Nu samlas vi sex stycken kockar och stökar loss i köket på bistron. Förra årets och även första upplagan av Chefs dinner blev en succé och vi som deltog tyckte även att det var riktigt kul!
I denna omgång kommer det vara spridda skurar. Vi har Johan Enlund, kökschefs på Dufweholms herrgård, som var med förra gången och som även är min yngre bror. Sedan har vi Daniel Lindstrand fd. Sjöberg, som just nu är kökschef på Värdshuset Gripen i Stallarholmen men ni känner nog mest igen han från Äleby gård där han styrt köket de senaste åren. Med oss från Kulturpärlor har vi också Marcus Jonsson, Kökschef på Gripsholms värdshus. Johan Olofsson fd. Edsbacka kock som nu är sous chef på restaurang Farang i Stockholm. Den sista personen som skulle vara med oss var Markus Pettersson, kökschef från restaurang 28+ i Göteborg, dock fick han plötsliga förhinder och kunde ej delta denna gång men vi håller tummarna för att Markus kan delta på nästa upplaga. Istället blev det Jepser Näsström som tog hans plats, som även körde ett dessert gästspel hos oss förra året. Han driver nu catering och pop up krogen JENA tillsammans med sin sambo Sabina. Tillsammans skapar vi en 6 rätters meny med 6 st tilltugg. Varje kock ansvarar för en rätt och ett tilltugg var, och står även för presentationen för sin servering.

För andra gången skapar vi något helt unikt och spännande i Strängnäs som fåtal småstäder får uppleva. Tack alla kockar som ställer upp och är med och skapar en magisk kväll, evigt tacksam!

Vi ser fram emot lördag!

Chefs dinner 2.0chefs dinner 2.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utöver det har vi nu börjat att servera Strängnäs Rotaryklubb lunch varje tisdag och fredag hos oss, kul och spännande och hoppas det kan ge tillbaka något till bistron. Kul att det händer lite även vid lunchtid. Länge sedan vi körde luncher nu!

Nu på fredag byts även de sista rätterna ut inför hösten och det blir en liten smygstart med dessa på fredag kväll. Håll koll på sociala medier så får ni nog skymta något nytt!

Kom förbi och testa!

Vi ses!

TIPS! 
Boka er plats för julbord, det börjar bokas på och helgerna är såklart populärast. Vi har endast ett fåtal platser per dag och endast en sittning. 

matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.