Hösten rullar in och våra event börjar ta fart..

Många bollar i luften just nu.

Första dagkonferensen på bistron var nu veckan, hummerafton på lördag och nästa vecka börjar vi med Rotary luncher två tillfällen i veckan samt Champagneklubben är hos oss på torsdagkväll. Moules night och CHEFS dinner 2.0 inom en snar framtid samt att jag tillsammans med en vän har skapat en dinner club här i Strängnäs med premiär den 29 oktober. Ser sjukt mycket fram emot alla dessa event och jag tror att chefs dinner och dinner club kommer vara något alldeles extra.

Strängnäs Pop Up Dinner Club

Lite kortfattat om Strängnäs Pop Up Dinner Club som vi döpt det till. Vi står för maten, ca 10 st serveringar per tillfälle, gästen står för drycken. Vi ger rekommendationer i förväg. Det behövs en inbjudan för att kunna anmäla sig till varje tillfälle och varje gång är unik. Det kan vara olika upplägg, teman, platser och även gästkockar. Vi kommer även att ha ett mobil och fotoförbud under hela middagen, däremot har vi anordnat med fotograf under hela kvällen. Det blir ett bord, endast 14 st platser och ni sitter med i köket medans vi lagar och serverar er middagen precis intill.
Strängnäs första pop up dinner club är född. Nästa gång kanske vi är hemma hos dig?!
Så om ni tycker mat är livet och känner att detta kan vara intressant?! Anmäl ert intresse genom att registrera er mail i spalten till höger eller klicka här. Ni kommer aldrig att hitta dessa event och middagar offentligt utan behöver alltid en inbjudan till eventet för att få reda på plats, tid och datum.

Eftersom det händer mycket nytt just nu så bli inläggen här just nu lite färre men genom att hålla koll på sociala medier och att ni kikar in här ibland så kommer ni ändå ha koll på det allra senaste.

Vi ses!

matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.