anklever

Fullfart!

Sensommaren har bjudit på sin bättre sida!

Augusti månad har varit bra med mycket rörelse i restaurangen och avslutades med bland annat med ett bröllop på Låsta gård, men det är fortfarande några dagar kvar av månaden och den här veckan är inte helt händelse lös. På torsdag blir det aktivmatlagning på Ulvhälls herrgård och sedan på lördag kommer jag laga mat tillsammans med Marcus från Gripsholms värdshus i Mariefred på torget under Bondens egen marknad. Det kommer vara små smakprover av en rätt vi skapar tillsammans med hjälp av våra fantastiska lokala producenter, bönder och hantverkare. Så kom förbi torget i Mariefred och ta ett smakprov!
Eter helgen går vi in i september ordentligt och då börjar vi även med nya öppettider och vi blir en säsongskrog. Restaurangen är öppen fredag och lördagskvällar men vi finns tillgängliga varje dag för slutna sällskap, event och abonneringar. Läs mer på edsbackabistro.se
Nya rätter och tillbehör finns även på menyn för den som vill smaka på något nytt och från och med nästa vecka kommer det även finnas nya och grymma cocktails för den som vill ha något gott i glaset innan eller efter middagen.

Har även fått en ny leverans av fina biffstockar från Onsberga gård. Finns snart på menyn. De har som vanligt hängmörats hos Lasse på Köttbutiken Millert & Dahlén.
Bokningen har öppnat för Chefs dinner 2.0 och just nu är det fullbokat, men sätt gärna upp er på väntelista. Man vet aldrig, det finns alltid folk som bokar av eller får förhinder!  Andra kvällar och event ni borde hålla koll på eller boka in er på är Hummerafton den 30 september, Moules night with MBC den 12 oktober och Mårten gås afton den 10 november.

Och ni har väl sett att det publicerats ett nytt recept på dinvinguide.se? Om inte så spana in receptet på en grym chokladkräm med Valrhona duley.

Vi ses!

..men avslutar med att fresta med två nyheter på förrätts sidan.

öja mozzarella
Öja mozzarella med bondbönor, gran & zuchini
gurka & sikrom
Gurka & sikrom

 

 

 

 

 

matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.