solnedgång

Utvilad och stark

Föregående vecka hade vi stängt på bistron och endast mindre arbetssysslor behövdes.

Utvilad efter en veckas stängt är nu sommarmenyn klar och lite mer inspirerad för kommande tiden. Innan vi gick på ledighet hade vi ett bröllop på bistron och en bröllopscatering som skickades till Ulvhälls herrgård, kändes bra att avsluta med två större evenemang.

Nu när vi hade stängt har det pysslats en del på bistron, bland annat blev sommarmenyn klar och den börjar gälla nu på onsdag när vi öppnar igen, men ni kan redan nu spana in den på vår hemsida, edsbackabistro.se
Utöver det har det vilats en del och njutit av god mat och firat midsommar i klassiskt sol/regn väder. Höjdpunkten var en dag i Stockholm som avslutades med ett besök på Adam & Albin där vi åt en härlig middag.

adam & albin adam & albin

Spana in senaste receptet med färskpotatis och löjrom på dinvinguide.se om ni vill ha tips på ett gott och enkel sommarmat som inte kräver tid.

Kort och gott allt!

Vi sesmatifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.