Edsbacka bistro strängnäs

Kom igen våren!

Nu får det vara nog med ruskväder, ge mig sol och primörer!

Oavsett så börjar det trilla in lite mer vårprimörer på menyn från och med nästa vecka, som jag har längtat! Sparris kommer med på menyn när som helst och även rabarbern. Planen är att börja med lite vilda örter och växter nu nästa vecka. Har köpt hem första svenska rabarbern nu som jag ska mjölksyra inför nästa meny, hoppas det blir bra. Håller även på att ta hand om ramslök till hösten/vintern som även den syras.

rabarber ramslök

Förra veckan publicerades ett nytt recept hos Dinvinguide.se, denna gång med lammlägg och ramslökspesto. Spana in!

Jag har på bistrons hemsida skapat ett nyhetsbrev man kan följa som kommer till inkorgen, om ni inte redan skrivit upp er gör det! Följ länken här! Det kommer många nyheter det här året som ni inte vill missa! Bli först med att hålla koll på event och nyheter från bistron.

Annars kör vi på och laddar för sommaren. Utemöblerna till innergården anländer vilken vecka som helst. I sommar har vi även samma meny ute som inomhus och kommer dela upp området med matbord och lounge möbler på innergården.

Kort och gott en snabb uppdatering!
Trevlig valborg!

matifokus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.