Nya rätter på gång

Våren smyger sig på sakta men säkert!

Nya rätter börjar ta form och från och med denna vecka finns några på menyn. Bland annat har vi en spännande närproducerad produkt från Öja gård där vi använder buffel mozzarella och buffelyoghurt. Roligt att få kontakt med nya småskaliga producenter i närområdet. Fyra nyheter på menyn den här veckan och sen tillkommer resterande nästa vecka.

sotad endiv
Sotad endivsallad med rökt lamm
Buffelyoghurt & blodgrapefrukt
Buffelyoghurt & blodgrapefrukt

Årets upplaga av korv och brödfestival blev en succé. Samarbete när det är som bäst. Både väder och människor hade ett glatt humör. Festivalen var en aning segstartad i år än föregående men slutresultatet var det samma. Vi stod på ny plats den här omgången men endast några meter ifrån, precis bakom hushörnet. Däremot fick vi StrangeBrew som nya grannar som vi har haft samarbete med de senaste åren i form av en lättöl som har sålts matchande till korven. Det hade vi även i år och den sålde som smör i solsken. Jag och Daniel från Äleby gård brassa korv för glatta livet, vilken kioskvältare! Korven var en dovhjortskorv smaksatt med timjan och enbär och som serverades med grymma tillbehör som filmjölkskorvbröd, två sorters ketchup, två sorters senap, pressgurka och rostad lök. Allt egen gjort såklart!

korv & brödfestival korv & brödfestival korv & brödfestivalkioskvältare

Kom förbi och prova några nya rätter!

Kolla här! —> Är du utbildad kock eller framtidens kock? Vi söker extra hjälp i köket under sommarperioden. Har du grundläggande kunskaper i ett restaurangkök och brinnande intresse för matlagning, är noggrann och organiserad så ta chansen att arbeta med ambitiösa kockar i sommar. Öppettiderna under sommaren kommer vara tisdagar till lördagar kvällstid och tjänsten som ska fyllas upp är en timanställning motsvarande halvtid. Skicka ansökan via mail med CV och personligt brev till strangnas@edsbackabistro.se 

Vi ses.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.