Edsbacka bistro strängnäs

Le Bistrot

Lugnets tid är snart över.

Första månaderna på året är det väldigt lugnt i stan och internt har vi hunnit med att diskutera bistron och framtiden. Bistrons framtid innebär att efter sommaren kommer mindre förändringar i vår verksamhet ske. Vi blir kanske utåt sett mindre tillgängliga men vi kommer inom verksamheten vara lika aktiva om inte mer. Tillgängligheten blir större men på ett annat och mer flexibelt sätt.

Från och med 1 september 2017 kommer de nya ändringarna att börja ske. Vilket innebär att under vardagar kommer vårat fokus finnas på catering, abonnera, event och alltså inte vara öppet för ”drop in” gäster men det är endast under vardagskvällarna och varje fredag och lördag är alla välkomna och vi har öppet som tidigare, från kl 17.00 -sent.
Det vi nu bland annat kommer erbjuda och lägga mer fokus på under vardagarna är catering för företag och privatpersoner. En annan nyhet är att vi erbjuder aktivmatlagning på bistron i mindre sällskap med ledning av våra kockar eller att abonnera restaurangen för ditt privata arrangemang, Champagne provning med mera. Mindre arrangemang och event ska kunna hållas och anordnas under vardagarna lunch som kväll på bistron med mindre krav på dig som gäst och mer tillgängligt men under ett slutet sällskap som till exempel en dagskonferens, föreningsstämma eller en privat provning.

Fredag och lördagskvällar är restaurangen öppen från kl 17.00 med samma inriktning på mat och dryck som tidigare, dock med nya inslag på menyn varje vecka för att skapa en mer levande meny. Vi kommer under sommarsäsong och julbord att utöka öppettiderna med säsongsöppet. Sommartid innebär utökade öppettider och matservering på innergården och med inriktning vinbar med ett flertal viner på glas. Under december blir det som i vanlig ordning julbord för hela slanten och även där utökade öppettider. Vi tror på framtiden!

Gästspel, event och arrangemang som vi haft tidigare kommer fortsätta i samma anda. Redan nu finns det tre stycken spikade event för hösten vilka är hummerafton i slutet av september, Chefs dinner 2.0 i oktober och Mårten Gås afton i november. Notera redan nu i kalendern! Men först ut har vi Korv & brödfestivalen som är nu på lördag den 11/3 där vi syns och skapar magi tillsammans med Äleby gård.

Annars är allt sig likt och nya menyn är på ingång. Vi har från och med idag nytt kaffe från Björklunds kafferosteri i Västerås och även tre nya te sorter. Vi har även testat buffelmozzarella och buffelyoghurt från Öja gård som kommer med på nya menyn från och med nästa vecka.

 

Hoppas vi ses på Korv & bröd festivalen imorgon eller på bistron!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.