Årets säsong är över och semestern är här.
Nu hänger jag upp kockrocken för i år fram tills i slutet av januari. Julbordet är över och det betyder semestertider.
Efter några intensiva veckor avslutas säsongen med en riktigt säsongsstädning. Vi putsar varenda hörn bakom kulisserna och stänger av alla kylar och sätter bistrons hjärta i viloläge fram tills vi öppnar igen.
Jag är nöjd med årets upplaga av julbordet och tycker allt flutit på bra. Nu ska tankarna gå till att skapa en ny god meny tills vi öppnar och utöver det ska jag försöka varva ner och njuta.
Ett kort klipp summerar året..
Under året som gått har vi bjudit på bland annat beer makers dinner, hummerafton, chefs dinner, Champagnemiddag och gästspel. Vi får se vad 2017 kommer överraska med.
Tack ni som besökt oss och hjälper oss skapa en levande kvarterskrog.
Nu vilar vi upp oss och laddar för ett nytt händelserikt år.
Tack & hej, vi ses!