Återhämtnings vecka

Under midsommarveckan håller vi stängt och återhämtning står på schemat.

Planen blir att bara ta det lugnt och självklart äta och dricka gott. Några restaurang besök är inplanerade under veckan och kanske man kan få lite ny inspiration?
När vi öppnar vecka 26 igen kommer det vara nya fräscha sommarrätter på menyn och innergården har säsongs premiär senare samma vecka och Sonny & Petter kommer att stå för underhållningen.

JordubbarVill tipsa er om ett fantastisk gott recept med jordgubbar, rabarber, getmjölk och rosenblad som avnjutes tillsammans med Champagne Rosé. Sommarfräsch dessert utan laktos, gluten och minimalt med tillsatt socker. Klicka på bilden för att komma till receptet.

I fredags var det dags igen för en leverans från Onsberga gård, denna gång fick vi ett helfall lamm. Rasen är Oxford down och det var ett rätt litet lamm på ca 16 kg så det passade oss bra. Mild och balanserad lammsmak och väldigt mört. Bogarna kommer förmodligen hamna i röken och resterande kommer hamna på menyn som tillfälliga rätter på tavlan med veckans grönt.
Nya menyn kommer bland annat bjuda på en råbiff gjord av ox innanlår från Magdakullan, Mälargös från Stallarholmen, varierande nötkött från Onsberga gård och självklart svenska jordgubbar.

Efter midsommarveckan har vi några event så om ni inte noterat det så den 2 juli spelar Sonny & Petter på innergården och den 6 juli har vi öl tema med Stränge brewing Co som har med sig några helt nya spännande öl, bland annat vår eget öl framtaget av Stränge brewing.

Några bilder från veckan får avsluta veckans inlägg..

20160616_212421 20160616_21100020160618_12530720160618_12384620160618_12262420160617_18560820160618_17362520160615_160244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu blir det semester.
Trevligt midsommar!

Mat_loga_2_liten