En fullspäckad vecka är över

Vilken vecka!  Cateringar med över 350 st måltider på utskick och det hela avslutades med Beer maker´s dinner tillsammans med Eskulstuna Ölkultur.

Den här veckan har man i princip varit i köket 24/7 känns det som och det är faktisk skönt att den är över. Men den har varit riktigt bra och rolig med ett otroligt varierande matlagande.
Tillbaka till i tisdags då jag var på Matklustrets möte om Matverk 2017. Fick förfrågan från en lokalproducent som vi samarbetar mycket med om jag var intresserad av att ställa upp med dem i Matverk 2017 och ta fram en unik produkt som sedan man sedan tävlar med och slutligen kan säljas på något sätt. Mycket givande möte som fick en att tänka till. Mycket mer att tänka på än vad man hade förställt sig från början. Vi får se hur vi går vidare och om vi lyckas finna tid till att åstadkomma det som krävs. Men vore roligt att jobba vidare med detta!

Som sagt var det mycket cateringar i veckan och vi har verkligen maxat vad bistron klarar av att skicka ut några få dagar samtidigt då som restaurangen är öppen och special event sista dagen. Logistik och organisation är otroligt viktigt om man ska få ihop detta. Ni som inte varit bakom kulisserna hos oss så har vi en walk-in kyl i standard storlek och köket är inte jättestort och ganska kompakt när det gäller förberedelser ytor men allt gick bra och flöt på!

I går var det äntligen dags för beer makers dinner med Anders och Anna från Eskilstuna Ölkultur. Trots några sena avbokningar som vi inte lyckades fylla upp blev det en fantastisk kväll med mycket öl, mat och glädje. Glada gäster skapar alltid en bra stämning. Menyn med öl och mat finns nedan.

20160611_12121920160611_180040 20160611_183504 20160611_194655 20160611_201331 20160611_204022 20160611_204238

 

Nu blir det att vila upp sig någon dag innan vi kör sista rycket inför midsommarveckan då vi håller stängt hela veckan för lite ledighet innan sommarsäsongen drar ingång på riktigt.

Vi ses och hörs!

Mat_loga_2_liten

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.