Bakslaget!

Det stora bakslaget!

20160328_153317 1Skrev ju i förra inlägget om att frysen hade strulat och att allt hade ordnat sig. Det hade den också men endast ett par dagar, sen fick den för sig att strula igen men denna gång fanns ingen på plats förrän två dagar senare.
Det hela slutade med en frys på +20 grader och en storstädning. Det var bara att kassera alla råvaror i frysen.
Felet tror vi har varit säkringen som verkade vara slutkörd. Den byttes i alla fall idag och frysen är igång igen men denna gång åker inget in igen förrän vi är helt säkra på att den fungerar som den ska.

Det mesta av råvarorna går att ersätta med nytt men långt ifrån allt, speciellt inte allt jobb som ligger bakom vissa saker. Hade en del råvaror som skulle upp på nya menyn så nu blir det att tänka om. Bara att hoppas att försäkringen täcker en del av detta för det blev en dyr historia och framför allt en väldigt dålig start efter ledigheten. Nu blir det till att jobba in allt som gått förlorat!

Men nu lägger vi allt strul bakom oss och hoppas på ett fantastisk fortsatt år utan strul!

 

Mat_loga_2_liten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.