Julen är över och jag har hunnit njuta av lite ledighet.

Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg eller uppdaterade Matifokus, tyvärr har tiden har inte räckt till. December har varit väldigt intensiv och vissa saker får mindre prioriteringar.

Nu är i alla fall alla julbord klara och jag har haft några dagar ledigt och nu laddar jag upp inför nyår, då vi har lite extra grejer på gång. Efter det kommer bistron vara helt stängt tills den 3 februari. Det ska bli riktigt skönt med semester, dock kommer vi göra lite förbättringar på bistron under tiden vi har stängt men utöver det så ska jag undvika restaurangen en stund och hitta inspiration till ett nytt fantastiskt år och även till nya menyn som kommer vara klar tills vi öppnar igen.

I början av januari kommer det bära av ner till Köpenhamn på en liten matresa. Blandade typer av restauranger är inbokade. Bland annat kommer jag besöka Alchemist, Geranium och Amass. Det ska bli riktigt intressant och roligt! Det kommer garanterat bli uppdateringar med mycket foton från den resan så håll utsikt.

Det har självklart blivit en del julmat under veckan som gått men även andra godsaker har hunnits med, som dessa godbitar.

20151223_133545
Choklad, passionfrukt & mandarinmousse tårta.
20151223_162832719_iOS
Ostron, löjrom och störkaviar. Detta förgyllde min 30 års dag.
20151227_165707
Hamburgare med tre olika smakkombinationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20151228_185545000_iOS
Edsbacka Bistro i Strängnäs ”Best nine”
20151228_184339000_iOS
MatIfokus ”Best nine”

Jag kommer uppdatera med nya inlägg och recept nu under januari så håll koll och gör ett besök då och då eller anmäl er till nyhetsbrevet
Avslutar med två bilder som är MatiFokus och Edsbackas ”best nine” på Instagram under 2015. Det är de nio foton som fått mest ”likes” under året som gått.
Om ni inte redan följer oss på Instagram så leta upp oss nu!
Jag ser fram emot ett nytt spännande år med nya utmaningar.

Vill tackar alla er som varit inne och besökt Matifokus.se och följare och även ni som besökt mig på bistron för i år, jag önskar er alla ett gott nytt år och god fortsättning!
Vi ses & hörs!

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.