Julbords stress.

Senaste tiden har det varit fullt ös på alla håll. Nu har äntligen julbords premiären varit och jag kan andas ut en aning.

I onsdags 2/12 hade vi julbords premiären. Jag kan säga att det är otroligt skönt när man väl kommit igång efter dessa veckor av förberedelser och de sista dagarna innan premiären kan bli rätt intensiva.
Vi har en hel del nyheter i år jämfört med föregående år. Vi har fokuserat mer på våra lokala producenter och även sparat det vi behöver under olika säsonger på året.
På sillbordet är årets bubblare granskott och lingonsill, även svart vinbärssill fick fläderblom som kompis. Den varmrökta laxen har vi år rökt själva och även dilammbogen från Oviken har vi varmrökt här på plats. Nytt för i år är produkter från Köttbutiken i Stallarholmen, där vi har bland annat lilla blodprinsen, blutwurst med rökt hjärta, trappistkorv på lamm och tranbär och en tamgris/viltmortadella med pistagenötter.
Det finns några nyheter på varje tur av julbordet och även på dessert delen.

PSX_20151204_230624
Lutfisk
IMG_20151204_104219_831
Nyrökt lax

Vi har fått bra respons med bokningar i år och är i princip fullbokade och hoppas att vi lever upp till ryktet vi skapade förra året, enligt mig är själv är årets julbord bättre!

Däremot får ni bedöma själva vad ni tycker. Jag hoppas vi ses under december, ni hittar mig ute vid buffén.

När vi är klara med allt detta kommer vi att ta en välbehövligt semester, dock har vi bröllops catering och abonnerat på nyår med det blir det sista giget innan vi stänger för ledig hela januari och öppnar åter igen 3 februari.
När vi öppnar har vi en ny och fräsch meny och planer smids för kommande event under våren.

Ni som missat att jag har publicerat ett nytt recept på dinvinguide.se borde spana in bistrons goda knäckebröd med korn och surdeg.

Vi ses!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.