Bröllops catering

På lördag har vi en bröllops catering men redan nu har vi börjat göra portions moussetårtor till de ca 70 gästerna.

Deras önskan var jordgubbe och hallonsmak och så blir det. Alltid roligt med extra event utöver vardags servicen. Vi kommer vara tre personal på plats varav en är jag själv och två servis.
Vi ska ut innan helgen och titta hur utbudet ser ut när det gäller kylar, bord och grillar etc.

Jag har försökt planera menyn efter de förutsättningar som finns där vi ska vara, huvudrätten kommer till exempel grillas då det inte finns komplett kök. Alltid klurigt att försöka planera event när man inte vet vad som väntar och vad man har att jobba med för än det är dags.

Snart är sommarsäsongen över och då är det ny meny som gäller, det är tänkt att vi ska byta runt mitten på augusti. Det är inte så lätt att skriva nya menyer när det är fullt upp och göra, det snurrar runt en hel del annat i huvudet än nya rätter. Men samtidigt ska det bli roligt att byta då man får ny energi och inspiration efter varje byte.

Det finns i alla fall några råvaror som bör vara med på nya menyn och det är till exempel kantareller, blåbär, olika kålsorter och bönor.

Sista arbetsdagen på veckan är här och det känns i kroppen efter en fullsatt vecka. Kvällen ser lovande ut då vi är fullbokade ikväll och har endast platser för droppgäster.
Hoppas på ett bra avslut denna vecka!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.